home     tours     film & foto's      about us      contact

 


 

 

Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen


COMFORT:

Sunset en Dolphins
Suriname & Commewijne rivier

Aantal dagen: 1 dag (3 uren)

terug naar touroverzicht


Tijdens deze drie uur durende trip kunt u onder het genot van snacks  en een drankje heerlijk uitwaaien en genieten van de magie van een ontmoeting met dolfijnen. We brengen een bezoek aan de oude plantage Johan en Margaretha waar we in het licht van de ondergaande zon genieten van lokale snacks. Nadat u heeft genoten van de prachtige zonsondergang varen we rustig huiswaarts.

Prijs: Euro 27.50

DAGPROGRAMMA

De tour begint om 16.00u vanaf Leonsberg , gelegen aan de Suriname rivier, met een tentboot richting de monding van de Commewijne rivier op zoek naar de dolfijnen.  

Onder genot van een drankje  speurt onze kapitein de horizon af op zoek naar de dolfijnen. Nadat we de dolfijnen hebben gespot varen we richting plantage Johan en Margaretha . Op een houten terras aan de rivier genieten we van de rustige atmosfeer.

Na een wandeling door het dorp , als de zon langzaam onder gaat stappen we aan boord. Onder genot van   snacks  en een  drankje en een gezellige sfeer  genieten we van de zonsondergang en zijn continue veranderende  kleurplaten.

 

 

Meer FOTO's van deze tour