home     tours     film & foto's      about us      contact

 

 

 

Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen


ABOUT US

Onze reisorganisatie Discover Suriname tours speelt in op de vraag van de toeristen, die op zoek zijn naar een totaal andere reiservaring dan wat er doorgaans aangeboden wordt.

Wij bieden een unieke dienstverlening op het gebied van tours en informatie over Suriname zoals dag exursies, expedities, trektochten, vistours (big game fishing) en meerdaagse tours. Ook in Guyana en Frans Guyana zijn wij actief.

Wij geven u een uitgelezen kans om alles wat Suriname te bieden heeft te ervaren. Wij bieden volledig verzorgde tours (accommodatie, transport, begeleiding en maaltijden) naar de mooiste plekjes van Suriname. Wij hebben een breed aanbod van aktiviteiten waaruit u uw keuze kunt maken.

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gesneden tours en helpen u graag op een verantwoorde wijze bij het maken en samenstellen van uw keuze.

Voor een reis naar het diepe binnenland van Suriname bent u bij ons op het juiste adres. Wij proberen een brug te slaan tussen de toerist en de binnenland bewoners, zodat u deze beter begrijpt en u optimaal kunt genieten.

Wij brengen u naar de leefgemeenschappen van de inheemsen en Marrons die u met hun eeuwenoude gewoontes en gebruiken, kennis laten maken met de best bewaarde geheimen van ons tropisch regenwoud. Onze gidsen vervullen een belangrijke rol hierin, ze zijn pro-actief, dynamisch, goed getraind en hebben een uitgebreide kennis van de flora en fauna. U zult zeker onvergetelijke culturele ervaringen beleven en genieten van de fascinerende natuur.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie hebben over ons bedrijf? Neemt dan gerust contact met ons op via info@discoversurinametours.com

Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en komen indien gewenst ook bij u langs voor vrijblijvende informatie.

Voor een mooie visuele impressie van onze tours kunt u ons vinden op facebook: Discover Suriname.




Discover Suriname Tours
is agent
van o.a. de volgende
bedrijven en/of resorts:





STINASU

Sipaliwini river hut - Iwaana Samu Rainforest lodge Kwamalasamoetoe - Galibi - Nature Resort Kabalebo - Isadou - River cruises: Commewijne, Braamspunt, Jodensavanna - Bigi Pan vogelreservaat Nickerie - Blanche Marie guesthouse - Ralleighvallen/Voltzberg -
Toma hawk Outdoorshop

Bij ons bent u terecht voor alle reserveringen naar bovenstaande bestemmingen, zonder extra kosten.