home     tours     film & foto's      about us      contact

 

 

 

Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen


JACHT TOURS: 

Jachttrip
West Suriname

Aantal dagen: 2 dagen

terug naar touroverzicht

De instructies m.b.t. het jagen zelf, bv de te volgen procedure bij het spotten van wild, het opjagen van het wild, worden u tijdens het jagen bijgebracht. Er wordt gejaagd op groot en klein wild, afhankelijk van de jachtkalender. Het is ten strengste verboden te jagen op beschermde dieren. Na de jacht keert men terug naar het basis kamp voor de welverdiende rust.

Prijs vanaf 3 personen: Euro 150,- per persoon.

DAGPROGRAMMA

Dag 1:
Vertrek via Zanderij naar Tibiti (West Suriname) en omgeving. Bij aankomst wordt er geluncht, hierna kan men lekker afkoelen in het heerlijke water van de Tibiti sula. In de middag wordt er bivak gemaakt waarna wij ons gereed maken voor de nachtelijke jacht. Voor aanvang volgt een jacht veligheids en instructie teach in een ervaren gids (jager) die alle facetten van de jachtsport beheerst, het is daarom raadzaam alle aanwijzingen van de gids stipt op te volgen.

De instructies houden o.a in:

  • Primair:  SAFETY, VEILIGHEID.
  • Behandeling en omgang met het jacht wapen, de beschikbare munitie.
  • Het laden, spannen en ontspannen van het wapen.

Dag 2:
Men kan indien gewenst vroeg opstaan voor een ochtend wandeling op zoek naar konijnen, herten of vogels (Powisis, Marais). Na het ontbijt maken wij ons klaar voor een dagtocht door het bos. Omsreeks 13.00 hebben wij de lunch en na een koele duik maken wij ons klaar voor de terugtocht.

Meer FOTO's van deze tour