home     tours     film & foto's      about us      contact

 

 

 

Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen


JEEP SAFARI:

 

4 Wheel Drive Avanavero Trektocht West Suriname
Paramaribo, Avanavero, Apura, Blanche Marie

Aantal dagen: 5 dagen

terug naar touroverzicht

Met four-wheel-drive jeeps rijden we door het mulle savanne zand via bosweggetjes en kreken. Onderweg  worden er verschillende trainingen gedaan waaronder: rij-instrukties gegeven, kamp opslaan, bruggen bouwen, vis vangen etc.
Tijdens deze 5 daagse trektocht bezoeken we de vallen te Blanche Marie en de Avanaverovallen waar we op zoek gaan naar oude rotstekeningen.

Prijs: Euro 450,-

DAGPROGRAMMA

Dag 1

Vertrek vanuit Paramaribo en rijden naar Apoera.
In de middag een bezoek aan de spoorlijn van ergens naar nergens en daarna een bezoek aan de Trio indianen waar men eventueel wat souverniertjes kan kopen. 
Overnachting in het Guesthouse op Apoera  

Dag 2

Na het ontbijt rijden naar Avanavero waar ook de overnachting plaatsvindt in een basis kamp. Deze dag zullen wij in zijn geheel doorbrengen in de omgeving van de Avanavero vallen waar u kunt vissen, zwemmen, een boswandeling maken of gewoon lekker relaxen in de hangmat. Ook zullen wij op zoek gaan naar de petrogliefen (rotstekeningen) van de indianen. s'Avonds zullen wij op de rotsen de ervaring delen en verder genieten van de prachtige sterrenhemel onder het genot van een drankje. 

Dag 3  

Na het ontbijt vertrekken we naar de Blanche Manrie vallen waar de overnachting ook zal plaatsvinden in een basis kamp. Hier zullen we genieten van de prachtige Blanche Marie watervallen , vissen, zwemmen en boswandelingen maken 

Dag 4

Na het ontbijt terug naar Paramaribo over de avontuurlijke Oost-West verbinding.


 

Meer FOTO's van deze tour