home     tours     film & foto's      about us      contact

 

 

 

Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen


JEEP SAFARI:

 

Dagsafari

Gebied achter Zanderij (Savanna, oude plantages, spoorlijn, gallerijbos, zwart waterkreek)

Aantal dagen: 1 dag

terug naar touroverzicht

Deze tour wordt voornamelijk gereden achter Zanderij en Paranam. Deze adembenemende tocht gaat door ruig savannegebied, kreken, savannebos en een groot deel over de oude spoorlijn waardoor men zich in een trein waant. Het gebied kenmerkt zich door struiken, wit zand, kreken en Gallerijbos. Hier zijn vaardigheid en kennis van het gebied een absolute vereiste. Niet voor niets dat hier jaarlijks de Savanna Rally gereden word.

Prijs:  2 personen Euro 110

3 personen Euro 95

DAGPROGRAMMA

Rond 09:00 uur vertrekken we vanuit Paramaribo richting Zanderij. Een unieke manier om de natuurlijke schoonheid van de savanne en cultuur in Suriname te zien. U zult de historie en diversiteit van deze omgeving ervaren met een 4x4 jeep. Wij nemen u mee door het ruige binnenland van Suriname met vele pitstops bij interessante plaatsen op onze route. Navigeer door Suriname's ongerepte savanne met haar lage vegetatie en witte zandwegen. U doet dit alles met uw eigen persoonlijke gids en chauffeur die boeiende verhalen en anekdotes over het Surinaamse leven zal vertellen.

Onvergetelijk is de rit door door het zwarte kreekwater dat gelegen is in het tropische Gallerijbos. Ook is er de gelegenheid een verfrissende duik te nemen in het zwarte kreekwater, na uw echt Surinaamse lunch. 

Meer FOTO's van deze tour