home     tours     film & foto's      about us      contact

 


 

 

Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen


LAKE CRUISES &
WATERSPORTS:Matu Island
Brokopondo meer

Aantal dagen: 3 dagen

terug naar touroverzicht

Een fantastisch oord aan de voet van de Brownsberg
met een prachtig uitzicht op het stuwmeer rijk aan flora en fauna. Vissen zwemmen Relaxen en bezoek aan een Marrondorp behoren tot de hoogte punten van uw verblijf.

Prijs: Euro 375,-

DAGPROGRAMMA

Dag 1:
7.00u vertrek met de bus naar het stuwmeer Aankomst rond 9.00u. de boot wordt ingeladen en rond 9.30u varen wij naar Matu eiland, waar wij worden opgevangen met een welkomstdrankje,daarna volgt een kleine rondleiding op het eiland. Rond 13.00u hebben wij de lunch.De middag brengen wij door met zwemmen en/of vissen.

Dag 2:
Na het ontbijt vertrekken wij voor een dorpswandeling naar Lebi Doti een Marrondorp langs het stuwmeer waar u kennis kunt maken met de oude tradities en gewoontes van deze gemeenschap. In de middag kan men of lekker relaxen in een hut langs het meer of een boottocht naar een prachtig eiland met wit strand,waar er eventueel ook gevist kan worden. S’avonds kan men vanaf de pier, lekker met een drankje genieten van een prachtige sterrenhemel.

Dag 3:
op deze dag kun je gewoon lekker aan het strand liggen of een duik nemen in een van de twee zwembaden die zich op het eiland bevinden. Na de lunch 13.00.u vertrekken wij wederom met de boot naar de Affobakkadam om dan met de auto terug te rijden naar Paramaribo.

Meer FOTO's van deze tour