home     tours     film & foto's      about us      contact

 


 

 

Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen


LAKE CRUISES &
KAYAK TOURS:Stuwmeer tour
Tonka eiland, Brokopondo meer

Aantal dagen: 4 dagen

terug naar touroverzicht

Een echte parel in het meer, aan de voet van de Brownsberg.
Rijk aan flora en fauna.
Boswandelingen met uitleg over medicinale planten, relaxen en vissen behoren tot de hoogte punten van uw verblijf. Overnachten kunt u in lodges met bedden, hangmatten of gewoon in het bos.

Prijs: Euro 425,-

DAGPROGRAMMA

Dag 1:
7.00 vertrek vanuit Paramaribo naar het stuwmeer. Na aankomst wordt alles ingeladen waarna wij vertrekken naar onze bestemming Paradise Island. ( luxe eco lodge) Bij aankomst worden wij met een welkomst drankje opgewacht door de beheerder,waarna wij onze intrek zullen nemen, de middag wordt doorgebracht met zwemmen ef gewoon heerlijk relaxen in een hangmat onder de schaduwrijke bomen genietend van een prachtig uitzicht op het Van Blommenstein stuwmeer .

Dag 2:
Na het ontbijt vertrekken wij met de boot naar het Marron dorp Lebi Doti waar
wij middels een dorpswandeling kennis zullen maken met de plaatselijke bevolking en haar cultuur. Wij brengen ook een beleefdheids bezoek aan de kapitein van het dorp.
In de middag is er gelegenheid voor hen die er prijs op stellen om een hengeltje uit te gooien met de kans een piranha of een Tukunari ( baars ) aan de haak te slaan.

Dag 3:
Na het ontbijt maken wij ons klaar voor een boswandeling op een van de vele eilanden die het stuwmeer rijk is en krijgt u een beeld en uitleg over de flora en de fauna. In de middag brengen wij een bezoek aan de andere oorden op het stuwmeer zoals het Matu eiland, en Bongo eiland.

Dag 4:
Nna het ontbijt vertrekken wij via Tonka eiland en Stone eiland wederom richting Paramaribo met een bezoek aan het Tonka eiland alsook stone eiland. In de middag arriveren wij in Paramaribo.


Meer FOTO's van deze tour

Voor de 3-daagse tour, klik hier

All inclusive: accommodatie (bedden met klamboes) transport bus en boot, begeleiding en maaltijden.

Minimaal aantal personen 4 Pax.
Minder kan ook maar dan met toeslag.