home     tours     film & foto's      about us      contact

 


Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen

 


ADVENTURE &
NATURE TOURS: 

Bergendal - kabelbaan
kabelbaan, kayakken, wandelen

Aantal dagen: 1 dag

terug naar touroverzicht

Met 11 verschillende kabelbanen (totale lengte:1 km) beleeft u de ultieme adrenaline kick: u vliegt tussen de boomtoppen met als climax een vlucht boven de Surinamerivier. Naast de kabelbaan biedt Adventure Center Bergendal ook een hiking expeditie en een kayak avontuur. Deze activiteiten zijn onder begeleiding van een ervaren gids.

Prijs op aanvraag-

DAGPROGRAMMA

U vertrekt uit Paramaribo om 06:30 uur ‘s ochtends. Na ongeveer twee uur rijden door de jungle van district Brokopondo komt u aan op het eco & cultural river resort Berg en Dal. Hier wordt u opgevangen en het dagprogramma wordt met u doorgenomen. Afhankelijk van het geboekte pakket (combinatie) wordt u voor de teach-in door de instructeur meegenomen.

Gedurende de rest van de dag heeft u de mogelijkheid tot het ervaren van de kabelbaan, hiken en kayaken. De volgorde van deze activiteiten hangt af van de door u gekozen combinatie.

  • Kabelbaan             (± 2 uur - Vliegen tussen de boomtoppen)
  • Hiking expeditie     (± 2 uur - Boswandeling in ongerept natuurgebied)
  • Kayak avontuur     (± 2 uur - Kayaken op de rivier langs eilandjes en kreken)
In de middag wordt even gepauzeerd om een verzorgde lunch te gebruiken. Rond 16:30 uur eindigen de activiteiten en vertrekt u richting Paramaribo, waar u, afhankelijk van de staat van de weg, tussen 18:30 en 19:30 uur aankomt.

Meer FOTO's van deze tour

 

Binnenkort ook mountainbiketrail!!!!!!!!!!!