home     tours     film & foto's      about us      contact

 


 

 

Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen

 


COMFORT:

 

Danpaati River Resort

Aantal dagen: 3 dagen

terug naar touroverzicht

.

DAGPROGRAMMA

Dag 1: Vertrek 8.00 uit Paramaribo. Aankomst Atjoni rond 12 uur.
Hier stappen wij in gereedstaande boten voor een ongeveer drie uur durende vaartocht over de stroomversnellingen naar Danpaati.
Bij aankomst worden wij verwelkomt door het vriendelijk personeel van Danpaati met een welkomst drankje. Na onze intrek te hebben genomen in de ecologisch opgezette Danpaati River Lodge is er kennismaking met de prachtige omgeving.
s’Avonds kunt u genieten van een betoverende sterrenhemel aan de rand of gewoon op een rots in de rivier onder het genot van een drankje.

Dag 2: Na het ontbijt maken wij ons klaar voor een dorpswandeling in het dorpje Dan aan de overkant van de rivier. Hier kunt u kennis maken met de cultuur en de leefwijze van deze Sarramacaanse stam. Tegen 12.30.u keren wij terug voor de lunch. In de middag kan men zwemmen of vissen in de visrijke wateren van de boven Suriname rivier waarbij u de mogelijkheid wordt geboden om uw gevangen buit s’avonds tijdens de maaltijd te nuttigen. s’avonds maken wij een nachtelijke boottocht op zoek naar kaaimannen, slangen en of kikkers. Na deze tocht nog een gezellig samen zijn in de lounge waar u lekker kunt relaxen.

Dag 3: Op deze dag maken wij een boottocht langs verschillende dorpen naar de immenseTapawatra sula, een prachtige stroomversnelling precies op de splitsing van de Pikin-Rio en de Gran-Rio rivier.
Hier kan men terecht voor een goede watermassage. Op de terugweg maken we een stop voor een educatieve tocht door het regenwoud met uitleg over de vele medicinale planten die ons bos rijk is. De middag is vrij voor het ontplooien van eigen aktiviteiten: lezen, wandelen, zwemmen enz.enz.
Na het avond eten wordt er een culturele show opgevoerd met zang en dans uit een lang vervlogen tijd, waar men mee kan doen met de ritmische uitingen van
de binnenlandbewoners.

Dag 4: Omstreeks 8.30.u maken wij ons klaar voor de terugtocht naar Paramaribo, waar wij in de namiddag aankomen.

 

Prijs:
3 DGN (BUS- BOOT ) € 380 + 10% BTW
4 DGN ( BUS- BOOT ) € 446 + 10% BTW,-
 prijzen gebaseerd op een dubbele kamer bezetting

Meer FOTO's van deze tour

 

NB. Danpaati beschikt ook over een special occasion cabin met extra privacy en comfort en is uitermate geschikt voor honeymooners.