home     tours     film & foto's      about us      contact

 


 

 

Publicaties

Reisverhaal

Reis-
voorwaarden

Aanbiedingen

 


EXPEDITIES,
TREKTOCHTEN & SURVIVALS: 

Kayser expeditie

Aantal dagen: 5 dagen

terug naar touroverzicht

.

DAGPROGRAMMA

Dag 1:
10.uur  vertrek uit Paramaribo. Aankomst rond 11.30 uur. Na het uitladen van de bagage nemen wij onze intrek in een van de woningen nabij het vliegveld, hierna volgt er een korte kennismaking met de omgeving gevolgd door een wandeling van ongeveer twee uur over de Kwatta Passi. De kans dat we op deze mooie tocht dieren tegen komen is heel groot.
Na deze wandeling kan men lekker afkoelen in het water of gewoon relaxen.

Dag 2;
Na het ontbijt vertrekken we naar het notenbos (braziliaanse noten) voor een kleine wandeling hierna varen wij naar de Tukunari stroomversnelling in de Zuidrivier waar men kan vissen en zwemmen. In de middag keren wij terug naar het basiskamp.

Dag 3:
Op deze dag maken wij een educatieve tocht door het ongerepte regenwoud naar een plek met een fantastisch uitzicht op de voorloper van het Eilerts de Haan gebergte.
Op ongeveer 500 meter hoogte kan men genieten van een prachtig uitzicht op het Eilerts de Haan gebergte. In de middag varen wij naar een mooie stroomversnelling met een zandstrand, alwaar we onze bivak opzetten voor de overnachting. In de avond maken wij een nachtelijke vaartocht voor het spotten van dieren (kaaimannen, kikkers slangen etc.).

Dag 4:
De vaartocht over de zuidrivier met de vele stroomversnellingen  en rotsen is een absolute must voor de avonturier en de natuur liefhebber. We varen na het ontbijt terug naar het basiskamp, waar wij de middag kunnen doorbrengen met vissen of een koele duik in het verfrissende water.

Dag 5:
Na het ontbijt maken wij ons klaar voor de terugvlucht over de Tafelberg naar Paramaribo.

 

Prijs: op aanvraag-

Meer FOTO's van deze tour